Daudzstāvu mājas iedzīvotāji sūdzas par trokšņainu kaimiņu Pilsētas ziņas

134

No tā laika, kad municipālajā dzīvoklī iemitinājās jaunais kaimiņš, Lauska ielas daudzstāvu mājas iedzīvotāji zaudēja mieru. Bļāvieni, troksnis un dzeršana katru dienu nedod kāpņu telpas iedzīvotājiem gulēt naktīs. Mājas iedzīvotāji pēc palīdzības vērsās Daugavpils pilsētas domes mājokļu komitejā. Pēc viņu vārdiem, tagad tādas kaimiņu attiecības nav iespējamas.
Savā iesniegumā mājas iedzīvotāji prasa, lai tiktu izlikts kaimiņš no municipālā dzīvokļa, kuru viņš pārvērta bordelī. Komitejas sēdē deputāti bija vienisprātis ar to, ka pašvaldība nevar vienaldzīgi attiekties pret to, kā tiek izmantots viņam piederošais dzīvoklis. Mājokļu komitejas priekšsēdētājs Vladislavs Bojarūns ieteica vērsties tiesā ar priekšlikumu izlikt dzīvokļa nomnieku no dzīvokļa. Lai gan daži deputāti uzskata, ka šādam lēmumam nepieciešams apkopot pamatojošus dokumentus – policijas protokolus un administratīvās komisijas lēmumu, pamatojošus dokumentus no sociālo lietu pārvaldes par to, kādi remonta darbi ir paveikti un slēdzienu no SIA „DDzKSU” par dzīvokļa stāvokli. Šo nemiera cēlāju izlikt no dzīvokļa var, bet, lai to izdarītu, kaimiņiem nāksies attiecīgi rīkoties.
Jautājuma izskatīšana atlikta līdz nākamajai sēdei. Šīs lietas nokārtošana līdz galam, dos cerības arī citiem pilsētas iedzīvotājiem, kuri ilgus gadus cieš no šādiem kaimiņiem, kuri var izpostīt gan savu dzīvokli, gan arī visu māju.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!