Pasaules taku orientēšanās čempionāta laikā tiks slēgta satiksme Daugavpils cietoksnī un Liginišku kartodroma apkārtnē Pilsētas ziņas

266
Pasaules taku orientēšanās čempionāta laikā tiks slēgta satiksme Daugavpils cietoksnī un Liginišku kartodroma apkārtnē

No 2018. gada 5. līdz 10. augustam Daugavpilī norisināsies Pasaules taku orientēšanās čempionāts personām ar kustību traucējumiem. Šajā laikā Daugavpils uzņems čempionāta dalībniekus – 151 sportistu no 24 valstīm. Tā ietvaros tiks slēgta arī satiksme vairākos pilsētas mikrorajonos.

2018. gada 6. augustā no plkst. 7:00 līdz 20:00 Daugavpils cietoksnī satiksmei tiks slēgta Mihaila iela posmā no rotācijas apļa līdz Imperatora ielai, kā arī Nikolaja iela un Daugavpils Rotko Mākslas centra laukums. Slēgšanas shēma pieejama šeit.

 

2018. gada 8. augustā no plkst 7:00 līdz 19:00 Liginišku kartodroma apkārtnē tiks slēgta Blāzmas un Liginišķu iela. Slēgtā posma apbraukšana tiks organizēta pa Uzvaras un Lubānas ielām. Slēgšanas shēma pieejama  šeit.

 

Detalizētāka informācija par čempionātu un tā norisi Daugavpilī ir pieejama šeit: https://www.woc2018.lv/wtoc/

2018. gada Pasaules taku orientēšanās čempionātu cilvēkiem ar kustību traucējumiem Daugavpilī organizē: Starptautiskā Orientēšanās federācija, Latvijas Orientēšanās Federācija un orientēšanās klubs “Stiga” Daugavpilī. Atbalsta: Daugavpils pilsētas dome.

 

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!