Pavisam nedaudz pietrūka līdz uzvarai SKF turnīrā Sporta ziņas

138
Pavisam nedaudz pietrūka līdz uzvarai SKF turnīrā

BFC Daugavpils 2004. dzimšanas gada komanda šajā nedēļas nogalē bija ļoti tuvu tam, lai uzvarētu turnīrā SKF Meet the World, kas vienlaikus garantētu komandai pilnībā apmaksātu dalību turnīrā Zviedrijā.

SKF Meet the World ir viens no gaidītākajiem gada turnīriem, jo tā uzvarētājs iegūst pilnībā apmaksātu dalību vienā no pasaules lielākajiem bērnu futbola turnīriem “Gothia Cup”. Pirms trīs gadiem tas izdevās mūsu 2001. gada komandai un pavisam tuvu tam bija 2004. gada komanda.

Vladimira Žavoronkova trenētie puiši ļoti labi aizvadīja visas piecas turnīra spēles. Apakšgrupu turnīrā droši tika pieveiktas Rēzeknes FA/BJSS, Super nova un FS Metta komandas. Savā grupā tika ieņemta pirmā vieta, kas pusfinālā deva otrās apakšgrupas otrās vietas ieguvēju RFS.

Ļoti saspringtā spēlē Daugavpils noslēdza pamatlaiku ar rezultātu 1:1, bet pēcspēles sitienos pārspēja pretinieku ar 9:8! Lielajā finālā priekšā gaidīja cīņa ar FS Metta. Spēle aizritēja ar mūsu komandas pārsvaru, taču pārvērst to vārtu guvumos neizdevās – 0:0.

Arī šoreiz viss izšķīrās pēcspēles sitienos, kuros veiksme uzsmaidīja Rīgai. Diemžēl zaudējums un samierināšanās ar otro vietu. Par labāko futbolistu mūsu vienībā tika nosaukts Markuss Haritonovs.

Neskatoties uz otro vietu, daudzi futbola eksperti ļoti augstu novērtēja komandas sniegumu. To atzina arī komandas treneris V.Žavoronkovs, kurš uzslavēja visu komandu par tās sniegumu trīs dienu garumā.

 

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!