5. oktobrī Dienas centrā ,,Saskarsme” Latvijas multiplās sklerozes asociācijas Daugavpils nodaļa svinēja 20 gadu jubileju Pilsētas ziņas

98

5. oktobrī Dienas centrā ,,Saskarsme”, Liepājas ielā 4, bija skaisti svētki.

Latvijas multiplās sklerozes asociācijas Daugavpils nodaļa svinēja 20 gadu jubileju. Šī biedrība savu darbošanos uzsāka nu jau tālajā 1997. gadā.

Nodaļas vadītāja Monika Jukša , uzrunājot visus klātesošos, bija emociju pārpilna – gaišais smaids, prieka asaras un atmiņas. Viņa rokās turēja biedrības pirmās sapulces protokolu. Arī šodien daudzi no tiem, kas piedalījās pirmajā sanāksmē, ir  svinību dalībnieki. Monika ar prieku atzina, ka 25 biedrības locekļi ir visradošākie un visdarbīgākie.

Biedrība aktīvi iesaistās dažādu veselības uzlabošanu veicinošajos projektos, iesaistījušies sociālās rehabilitācijas programmā ,,Viss manās rokās” un daudzās citās aktivitātēs.

Apsveikt jubilārus ieradās Daugavpils domes priekšsēdētājs Rihards Eigims. Viņš pateicās šiem dzīves gudrības bagātajiem cilvēkiem par to, ka, pateicoties viņu darbam un pūlēm, mūsu pilsēta dzīvo un attīstās.

Daugavpils Sociālā dienesta vadītāja Nonna Jakubovska dāvāja siltus vārdus gan Monikai Jukšai, gan biedrības locekļiem.

Cilvēkus ar ierobežotām iespējām uztur dzīvesprieks, optimisms, smaids un ticība labajam. Viņi aktīvi darbojas centra mājā un ir šīs gaišās mājas iemītnieki jau desmitiem gadu.

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!