Pilsētas svētkos uzstāsies Krievijas grupa „Splin” Pilsētas ziņas

88

Pilsētas svētku organizēšana  sākas uzreiz pēc šiem svētkiem . Jānovērtē, kas patika pilsētniekiem, bet kas ne ļoti, jāsagatavo pārsteigumi, jāņem vērā populāro izpildītāju viesizrāžu grafiks. Par galveno notikumu kļūs grupas „Splin” koncerts, kurš notiks 4. jūnijā, sestdien, plkst. 21.00 Vienības laukumā.

Kārtējā darba grupas sēdē pilsētas domes priekšsēdētāja 1. vietnieka Jāņa Dukšinska vadībā apsprieda, kā izveidot  olimpisko pilsētiņu. Droši vien tas būs viens no visinteresantākajiem pasākumiem.

Šogad svētku devīze: „Daugavpils – tā ir ģimene!” Protams, daudzi pilsētnieki apmeklēs koncertus, paskatīsies avio šovu, apmeklēs amatnieku gadatirgu. Bet pilsētas dzimšanas dienā ir iespēja kļūt ne tikai par skatītāju, bet arī par aktīvu notikumu dalībnieku. Vairāk nekā 100 pieteikumus iesniedza kolektīvi, kuri uzstāsies uz skatuvēm dažādos mikrorajonos.

Visi tiek aicināti piedalīties svētku gājienā, kurš notiks 4. jūnijā plkst. 13.00. Pieteikums jāiesniedz līdz 20. maijam. Uzņēmumi, organizācijas, skolas, protams, ies pa Rīgas ielu spilgtos teatralizētos kostīmos. Bet organizatori gaida gājienā arī ģimenes ar bērniem, kuras veidos pašu galveno kolonnu – Daugavpils nākotnes kolonnu.

Izvērstā programma vēl tiek gatavota, taču galvenie pasākumi jau ir zināmi. Iepazīties ar ieplānotajiem pasākumiem var šeit.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!