Daugavpilī būs jauni bērnu laukumi Pilsētas ziņas

112

Bērnu laukums  Centrālajā parkā  netiek izmantots. Pilsētniekus uztrauc jautājums  -   Vai tas ir vandāļu darbs? Iemesls ir cits: aprīkojums ir jāremontē. Ir laiks atjaunot laukumu – par to pārliecināti bērnu vecāki un vecvecāki.
Veco aprīkojumu demontē  uzņēmuma  „Labiekārtošana - D” speciālisti. Visi elementi ir novietoti  ražošanas bāzē. Šeit arī notiks aprīkojuma remonts.
 Jau vasaras beigās   laukums Centrālajā parkā   tiks modernizēts. Līdzekļi  ieplānoti budžetā. Bet kāda situācija ir ar rotaļu aprīkojumu pagalmos ?  Pilsētā ir 187  laukumi pagalmos, kā arī 15 – parkos un skvēros. Jau aprīlī šeit arī notiks pārbaude un remonta darbi. Jau šogad visos pilsētas mikrorajonos tiks ierīkoti  11 bērnu atpūtas vietas. Šiem mērķiem pašvaldība iedalīja 60 tūkst. eiro. Konkursa kārtībā iegādāts jauns aprīkojums, kurš atbilsts visiem Eiropas standartiem.
Atgādināsim, ka pamatojoties  uz  Domes lēmumu  daudzdzīvokļu māju iedzīvotāji var labiekārtot pagalmus. Pašvaldības līdzfinansējums noteikts  50 % .

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!