Aicinot iedzīvotājus uz sapulci, Dome piedāvā pievērsties māju apkalpošanas juridiskiem un organizatoriskiem jautājumiem Pilsētas ziņas

151

Kā agrāk tika ziņots, Daugavpils pašvaldībā rit sagatavošanās darbi kārtējai daudzdzīvokļu māju vecāko un visu interesentu sapulcei. Runa ir par komunālo pakalpojumu kvalitāti un dzīvojamā fonda  uzturēšanu. Gatavojoties sapulcei, pilsētas un komunālo uzņēmumu vadība izpētīja iepriekšējo pieredzi un ņēma vērā sapulču dalībnieku priekšlikumus. Daudzi pauda neapmierinātību ar diskusijas gaitu. Cilvēki pārtrauca viens otru, runāja ar aizkaitinājumu un vēlējās ātrāk atrisināt personiskās problēmas, nemēģinot iedziļināties detaļās. Cilvēki lūdza mainīt sanāksmju formātu un jau iepriekš noteikt sarunas jautājumus, tāpēc Pilsētas dome lūdz dzīvokļu īpašniekus laicīgi sūtīt savus jautājumus un  sarunas tēmu pieteikumus uz e-pastu info@daugavpils.lv. Tas palīdzēs izpētīt situāciju un sniegt izsmeļošu informāciju. Atbildīgie par komunālo sfēru piedāvā koncentrēties uz juridiskiem un organizatoriskiem jautājumiem. Dzīvokļu īpašniekiem ir piedāvāts arī izskatīt pāreju uz autonomo apkuri.
Atgādinām, ka jautājumus un tēmas var sūtīt uz e-pastu vai nodot personiski Daugavpils domes informācijas birojā Krišjāņa Valdemāra ielā 1 līdz 27.februārim. Sapulce tiek plānota martā, precīzāka informācija sekos.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!