12.Saeimas vēlēšanu rezultāti Daugavpilī Pilsētas ziņas

174

Centrālā vēlēšanu komisija  apkopoja  provizoriskos  vēlēšanu rezultātus.  "Saskaņa" jaunajā parlamenta sasaukumā ieguvusi 24 deputātu vietas, "Vienotība" - 23, Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) - 21, nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) - 17,   Latvijas Reģionu apvienība (LRA) -8, "No sirds Latvijai" (NSL) – 7 deputātu vietas.
Daugavpilī 1. vietā ir „Saskaņa”, 2. vietā ZZS, 3. vietā „Latvijas krievu savienība”, 4. vietā „Vienotība”, 5. vietā „No sirds Latvijai”.
Vēlēšanas mūsu pilsētā notika diezgan aktīvi. Jau no rīta daudzos iecirkņos bija pat rindas. Šoreiz vēlētāju aktivitāte bija augstāka nekā Eiropas parlamenta vēlēšanās . Daugavpilī uz Saeimas vēlēšanām ieradās divreiz vairāk vēlētāju nekā uz EP velēšanām.
Daugavpils Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis pateicas visiem Daugavpils vēlētājiem, kuri bija atnākuši uz vēlēšanu iecirkņiem un balsoja  par jauno Saeimu. Jānis Lāčplēsis izteicis pateicību arī Daugavpils vēlēšanu komisijai par izturību un profesionālo darbu.
Cik lielā mēra attaisnosies vēlētāju cerības uzzināsim jau drīzumā. 

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!