Pašvaldības policija pastiprināja cīņu par pilsētas tīrību Pilsētas ziņas

80

Pēdējā laikā Daugavpils pašvaldības policijas darbs krietni aktivizējās. To veicināja štatu paplašināšana un tehnisko līdzekļu iegādāšanās. Pēc veikalu ar „spaisiem” likvidēšanas pašvaldības policijas papildus patruļa nodrošina ikdienas kontroli par pilsētas tīrību, cīnās ar stihiskām izgāztuvēm.   Šogad par tāda veida pārkāpumiem jau sastādīti 60 protokoli, 36 no tiem par to, ka iedzīvotājiem nav līguma par atkritumu izvešanu.
Pašvaldības policijas darbiniekiem  palīdz arī iedzīvotāji un sabiedriskās organizācijas, ziņojot par jaunām izgāztuvju vietām.
Operatīvi atrast īpašnieku ne vienmēr ir iespējams. Šeit, Sliežu ielā ir arī vēl viens nekopts zemes gabals. Ir zināms, ka īpašnieks dzīvo ārzemēs un sazināties ar viņu nav iespējams. Tādā gadījumā ir tikai viena izeja: lūgt komunālos dienestus uzkopt teritoriju par budžeta līdzekļiem.
Teritoriju pie TEC – 1 sakopa sabiedriskā organizācija, bet atkritumu šeit joprojām daudz. Pašvaldības policija kontrolē situāciju arī šeit.
Reida laikā tika apsekoti zemes gabali Maizes, Stacijas un Sakņu ielās. Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta speciālisti dos savu slēdzienu par  šīs teritorijas stāvokli un pašvaldības policijas darbinieki sastādīs protokolus ar prasību  konservēt teritoriju un ierobežot teritorijas pieejamību svešām personām.
Pašvaldības policijas darbinieki ir pateicīgi visiem, kas dot jebkuru  informāciju par pārkāpējiem, fotografējot, filmējot, vai pierakstot automobiļu numurus,   kuri tiek  izved atkritumus

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!