Liģinišķu šķiroto atkritumu savākšanas laukumā un atkritumu poligonā “Cinīši” tiks uzsākta vieglo automašīnu nolietoto riepu bezmaksas pieņemšana Pilsētas ziņas

180

Informējam, ka no 2016.gada 1.jūnija šķiroto atkritumu savākšanas laukumā Liģinišķu mikrorajonā, kā arī atkritumu poligonā “Cinīši” Demenes pagastā, Daugavpils novadā tiks uzsākta bezmaksas nolietoto vieglo automašīnu riepu pieņemšana - no katras vieglās automašīnas 1 gada laikā bez maksas tiks pieņemts viens komplekts (četras riepas).

Pie automašīnu riepu nodošanas fiziskām vai juridiskām personām iepriekš minētajos pieņemšanas laukumos ir jāuzrāda automašīnas tehniskās reģistrācijas apliecība.  Reģistrācijas apliecības dati tiks saglabāti datu bāzē, tādējādi būs nodrošināta iespēja kontrolēt nodoto riepu skaitu no katras automašīnas gada laikā. Atgādinām, ka savākšanas laukumus tiks pieņemtas tikai vieglo automašīnu riepas.

Papildus darām zināmu, ka Liģinišķu šķiroto atkritumu savākšanas laukums strādā no trešdienas līdz svētdienai laikā no 9.00. – 18.00.; pirmdiena un otrdiena – brīvdienas, savukārt atkritumu poligona “Cinīši” darba laiks ir katru dienu no plkst. 9.00. – 21.00.

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas pašvaldības

iestāde “Komunālās saimniecības pārvalde”

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!