Vieta, kur radoši darboties, pārbaudīt un izmēģināt savas idejas – Makerspace! Izglītības ziņas

524
Vieta, kur radoši darboties, pārbaudīt un izmēģināt savas idejas – Makerspace!

Daugavpils Inovāciju centrs aicina 13 līdz 18 gadus vecus jauniešus piedalīties izglītojošajā programmā “Makerspace”, kas dos iespēju praktiski un radoši darboties pieredzējušu speciālistu vadībā. Nodarbības notiks Daugavpils Inovāciju centrā, Vienības ielā 30, nodarbības ir bezmaksas. Vietu skaits ir ierobežots, var pieteikties vairākām nodarbībām un pieteikšanās ir obligāta SAITE uz pieteikšanos

* Ja esi 13 līdz 18 gadus jauns, mērķtiecīgs un radoši izpausties gatavs jaunietis – piesakies! Piesakies arī tad, ja tāds neesi. Iespējams, pēc šīm mācībām par tādu kļūsi un trauksies radošuma pārbagātības kosmosā!

27. jūlijs, plkst. 10:00 -15:30
Uzturs kā veselīga dzīvesveida sastāvdaļa – nozīme veselības veicināšanā!

Uzzini vairāk par veselīga uztura pamatprincipiem, galvenajām uzturvielām un šķīvja principu.

Kā arī noskaidrosim par ikdienā nepieciešamo fizisko aktivitāšu daudzumu, kādēļ tās ir vajadzīgas, ko tās dod cilvēka ķermenim un kā to trūkums kaitē. Noslēgumā veselīgu uzkodu gatavošanas meistarklase.

Vadītāja: uztura speciāliste Dana Piteronoka

28. jūlijs, plkst. 10:00
Radošās idejas portrets

Nodarbība ir veltīta radošo ideju ģenerēšanai sava produkta vai biznesa tēla veidošanai, kas sākas ar sarunām, turpinās ar zīmēšanas un apraksta veidošanas uzdevumu, piedāvājot dažādus redzējumus un interpretācijas savas jaunradītās idejas portretam. Nodarbības akcents tiek  likts uz mākslas klātbūtni radošo procesu iepazīšanā.

Vadītāja: mākslas speciāliste Jolanta Ābele

Izgītojošā programma “Makerspace” tiek īstenota Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta un Norvēģijas finanšu instrumenta 2014. – 2021. gada perioda programmas “Pētniecība un izglītība” aktivitātes “Inovācijas centri” projekta “Inovāciju centra izveidošana Daugavpilī”, proj.nr. NFI/IC/VIAA/2020/4, Līguma Nr. Nr.9.-20.2.2.1/4, ietvaros.

 Daugavpils Inovāciju centrs

Tālr. 29411895

www.facebook.com/daugavpilsinnovationcenter

dic.daugavpils.lv

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!