EKSPERIMENTU NOLĒMA TURPINĀT Pašvaldības ziņas

121

Daugavpils pilsētas domes Transporta komisijas sēdē, kas notika š.g.10.decembrī, tika nolemts pagarināt vēl uz 3 mēnešiem eksperimentālo autobusa maršrutu  Nr.14 “Cietoksnis- Ķīmija-Cietoksnis”, mainot maršruta shēmu un kustības sarakstu.

No 2016.gada 1.janvāra maršruta Nr.14 autobuss, braucot no Ķīmiķu mikrorajona uz Cietoksni, pagriezīsies uz Viestura ielu un, izbraucot caur pilsētas centru pa Viestura, Sakņu un Cietokšņa ielu, aizbrauks līdz maršruta galapunktam “Imperatora iela”.

Ņemot vērā Reģionalās slimnīcas darbinieku lūgumu, tiks pagarināts divu reisu (atiešanas laiks no pieturas “Imperatora iela” plkst.7:13 un plkst.15:45) maršruts līdz Reģionālajai slimnīcai. No Reģionālās slimnīcas  autobuss turpinās kustību līdz Plaušu slimību un tuberkulozes slimnīcai un, apgriežoties 18.Novembra un Veselības ielas krustojumā, brauks Ķīmiķu mikrorajona virzienā.

Jaunajā autobusa maršruta Nr.14 kustības sarakstā daļēji tika ņemtas verā Daugavpils M.Rotko mākslas centra darbinieku vēlmes, proti, ceturtais reiss no Ķīmiķu mikrorajona tiks veikts plkst.10:15, un Cietoksnī šī reisa autobuss iebrauks plkst.10:38.

14.maršruta pēdējā reisa autobuss iebrauks Cietoksnī plkst.17:28, no kurienes tas brauks uz pilsētas centru un Autoostā iebrauks plkst.17:37.

 

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!