Poļu kultūras centrā izskanēja Ziemassvētku koncerts Kultūras ziņas

414
Poļu kultūras centrā izskanēja Ziemassvētku koncerts

Decembra beigās DVPI „Vienības nams” Poļu kultūras centrā izskanēja Ziemassvētku koncerts "Ar mieru un klusumu sirdīs". Koncertā bija dzirdamas gan poļu tradicionālās Ziemassvētku dziesmas, gan svētkiem veltītie skaņdarbi Poļu kultūras centra jauktā kora "Promieņ" (diriģente Alīna Lapinska, koncertmeistare Regīna Krukovska) un  instrumentāla ansambļa (vadītājs Giršs Kagans) izpildījumā. Klātesošajiem bija arī iespēja izbaudīt mūzikālo dāvanu no Lapiņsku ģimenes, tā bija ļoti skaista un melodiska poļu ziemassvētku dziesma.

Ziemassvētki ir sirdij tuvākie svētki, ko vienmēr ar cerību un nepacietību gaida gan bērni, gan pieaugušie. Tas ir laiks, lai dāvātu mīlestību un siltumu tiem, kurus mīlam. Koncerta laikā izskanēja daudz mīļu vārdu. Daugavpils poļu biedrības "Promeņ" priekšsēdētājs Rišards Stankevičs uzrunājot klātesošus novēlēja visiem Jaunajā gadā labu veselību, veiksmi un labklājību. Poļu kultūras centrs pievienojas apsveikumiem un novēl visiem priecīgus un gaišus svētkus un radošām idejām piepildītu un panākumiem bagātu Jauno gadu!

Poļu kultūras centrs izsaka lielu pateicību par atbalstu Daugavpils valstspilsētas pašvaldībai un J.Oļševska fondam “Palīdzība poļiem austrumos”.

*Projektu līdzfinansē Polijas Republikas Ministru padomes priekšsēdētāja kanceleja konkursa "Poļu kopienas un ārzemēs dzīvojošie poļi 2023" ietvaros.

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!