Čiekuru bibliotēkā notiks muzikāli literārs pasākums “Pavasara akordi” Kultūras ziņas

275
Čiekuru bibliotēkā notiks muzikāli literārs pasākums “Pavasara akordi”

Piektdien, 8. martā. plkst. 12.30 Latgales Centrālās bibliotēkas filiāle Čiekuru bibliotēka (Čiekuru ielā 5-1B) aicina uz tikšanos ar Romualdu Gabrenu – ilggadēju bibliotēkas lasītāju, aktīvu Latvijas Neredzīgo biedrības Daugavpils teritoriālās organizācijas un citu nevalstisko organizāciju biedru, kā arī dzīvespriecīgu un radošu personību, kam patīk iepriecināt līdzcilvēkus ar sava talanta izpausmēm.

Romualda Gabrena pasaule nav iedomājama bez dzejas un mūzikas – viņš ir ne tikai liels dzejas cienītājs un melomāns, kuram patīk klausīties džezu, rokmūziku, klasiku, bet arī pats sacer dzejoļus par dzīvi visā tās krāsainībā un ietērpj tos mūzikā. Romualds labprāt izpilda savas un citu autoru radītās dziesmas, savukārt kopš 2014. gada, kad bija iespēja apgūt ģitāras spēli Latvijas Neredzīgo biedrības īstenotajā projektā, par viņa uzticamo pavadoni koncertos ir kļuvusi ģitāra.

Pasākumā “Pavasara akordi” Romualda Gabrena izpildījumā izskanēs muzikāli literārā programma, kas ieskandinās pavasari un atklās autora garīgās pasaules šķautnes.

Pasākumā tiks fotografēts.

 

Informāciju sagatavoja:
Latgales Centrālās bibliotēkas filiāles
Čiekuru bibliotēkas
vadītāja Jana Šlapaka
65439748
jana.slapaka@lcb.lv
https://www.facebook.com/lcb.ciekuri/

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!