Nūjošanas nodarbības veselības veicināšanai Sporta ziņas

134

Lai veicinātu Daugavpils pilsētas iedzīvotāju veselību projektaNr. 9.2.4.2/16/I/101  “Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu organizēšana Daugavpils pilsētas pašvaldībā”  ietvaros tiks organizētas nūjošanas nodarbības iedzīvotājiem, kas vecāki pār 54 gadiem. Nūjošanas nodarbības būs bezmaksas. Tās notiks 2 reizes nedēļā pa 60 minūtēm (vienai grupai paredzētas 7 bezmaksas nodarbības) Esplanādes rajonā. Nodarbības vadīs Daugavpils nūjotāju kluba sertificēta nūjošanas trenere Larisa Silova. Dalībniekiem tiek nodrošināta tehnikas apmācība, kā arī tehnikas pārbaude un uzlabošana nūjotājiem ar pieredzi.

Uz nodarbību var nākt ar savām nūjām un ir arī pieejamas dažāda izmēra nūjas. Apģērbs ērts, atbilstoši laika apstākļiem.

Pirmā nodarbība 08.01.2018. plkst.17:30, tikšanās vieta: Daugavpils Universitātes sporta komplekss, Kandavas iela 1

Sagatavoja:

Larisa Silova

Nūjošanas trenere

Tālr: 26532398

 

Darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 9.2.4. Specifiskā atbalsta mērķa "Uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem, jo īpaši nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem" 9.2.4.1. Pasākuma "Kompleksi veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi" un 9.2.4.2. Pasākuma "Pasākumi vietējās sabiedrības

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!