1. septembrī Dubrovina parkā notika jauniešu festivāls „Artišoks 2018” Pilsētas ziņas

275

1. septembrī  Dubrovina parkā notika jauniešu festivāls „Artišoks 2018”, kuru organizēja Jaunatnes nodaļa.

Pasākuma ietvaros norisinājās vairākas sporta sacensības – futbols, bokss, svarbumbu celšana un orientēšanās sacensības. Sacensībās varēja piedalīties jebkurš interesents.

No plkst. 15.00 līdz 18.00 Dubrovina parkā sāka darboties radošās darbnīcas, izstādes, prezentācijas, sacensības un meistarklases. Šogad vairāk nekā 60 organizācijas piedalījās pasākumā, lai iepazīstinātu jaunos cilvēkus ar iespējām lietderīgi un interesanti pavadīt brīvo laiku Daugavpils pilsētā.  

Ar savām deju meistarklasēm piedalījās vairāki Daugavpils dejotāji: IK Zumba dejas un Z life Energy  ar zumba dejām, kā arī STOPTIMES Dance Studio.

Nevienu neatstāja vienaldzīgu aizrautīga spēle „Watershoot”, ko piedāvāja biedrība „IIC DINO”,  biedrības „TempArt” grafiti meistarklase. „Vēsturiskās modelēšanas klubs „Robeža”” iepazīstināja ar vēsturiskiem  ieročiem, tērpiem un  priekšmetiem. Trīs stundu garumā jaunieši varēja iepazīties ar Daugavpils organizāciju darbību.

Pasākumā piedalījās 110 brīvprātīgie dalībnieki. Brīvprātīgie jaunieši laicīgi uzcēla teltis, salika galdus un krēslus, lai pasākuma organizācija un pats pasākums būtu izdevies.

Plkst. 18.15 Vienības laukumā visi varēja novērot demonstratīvos lēcienus ar izpletņiem.

Festivāla vakarā ar romantiskām dziesmām uzstājās Rdgars Kreilis.

Pasākums noslēdzas ar diskotēku kopā ar DJ SINE, kurš spēja aizraut sev līdzi ikvienu jaunieti. Jauniešu festivālu apmeklēja vairāk nekā 4 000 cilvēki.   

Paldies, ka bijāt ar mums!

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!