Daugavpils pilsētas domes Dzimtsarakstu nodaļā sāksies remontdarbi Pilsētas ziņas

166

Daugavpils pilsētas Dzimtsarakstu nodaļa savā ēkā Raiņa ielā 27 darbojas jau 35 gadus. Daugavpilieši var lepoties ar to, ka pilsētā ir atsevišķa ēka, kurā svinīgā noskaņojumā noris skaistākā ceremonija jauno pāru dzīvē.
Visi ir ievērojuši, ka ēkai ir nepieciešami remontdarbi. Jau septembrī šeit sāksies energoefektivitātes paaugstināšanas projekta realizācija, kura laikā ir paredzēts veikt fasādes siltināšanu, ventilācijas un apkures sistēmas modernizāciju, jumta atjaunošanu, kā arī nodrošināt vides pieejamību un uzstādīt energoefektīvu apgaismojumu.

 Pilsētas pašvaldība, rūpējoties par pilsētnieku ērtībām, atrada iespēju uz remondarbu laiku Dzimtsarakstu nodaļu pārvietot pāri ielai.
Tātad, no septembra tās adrese būs Raiņa iela 28, darba laiks paliek iepriekšējais. Laulību noslēgšanas ceremoniju pakalpojumi nelielam cilvēku skaitam būs pieejami šeit. Ir padomāts arī par lielu laulību ceremoniju rīkošanu.
Iestādes darbinieki aicina griezties pēc informācijas par interesējošajiem jautājumiem līdz septembrim Raiņa ielā 27, no septembra – Raiņa ielā 28.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!