Atkārtoti tika apsekotas pilsētas atpūtas zonas Pilsētas ziņas

165

1. jūnijā Daugavpils pilsētas mērs Rihards Eigims veica atkārtotu pilsētnieku atpūtas vietu apskati. No iepriekšējā apmeklējuma pagāja 2 nedēļas. Apsekošanas maršruts ietvēra Daugavas krastu, Ruģeļus, Stropu pludmali un Porohovkas ezeru. Šo divu nedēļu laikā Komunālās saimniecības darbinieki ir novērsuši nepilnības – galdiņu un soliņu virsma ir atjaunota un nokrāsota, nostiprināti soliņu betona pamati, nopļauts zāliens atpūtas zonās. Ruģeļu atpūtas zonā pa ceļa malu tiek novietoti lieli laukakmeņi, lai, no vienas puses ieviestu dizaina komponentu un reizē neļautu atpūtniekiem iebraukt šeit ar auto, jo akmeņi  veido aizsprostojumu.
Stropu promenādes laukums tiks labiekārtots, jo acīmredzami, ka trūkst soliņu un bērnu laukuma. Porohovkas ezera atpūtas zonā uzmanība tika pievērsta pašam ezeram. Tas ir jātīra, lai pilsētnieki šeit varētu ne tikai atpūsties un makšķerēt, bet tādās karstās dienās arī atvēsināties, peldoties un baudot ūdens procedūras.
Atpūtnieki jau pilnā sparā izmanto atpūtas vietas, jo siltais laiks, saule un ūdens vilina visus – gan lielos, gan mazos. Lūgums visiem vasaras sezonas priekšrocību baudītājiem būt saudzīgiem pret dabu un līdzcilvēkiem, neatstājot pēc sevis atkritumus.
Domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.

 

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!