Daugavpils pilsētas dome izsludināja konkursu “Daugavpils eksportspējīgākais uzņēmums” Pilsētas ziņas

129

Daugavpils pilsētas dome šī gada 5.februārī  izsludināja konkursu “Daugavpils eksportspējīgākais uzņēmums”.

Konkursā var piedalīties pilsētas ražošanas uzņēmumi, kas tieši vai pastarpināti pārdod savu produkciju ārpus Latvijas robežām neatkarīgi no produkcijas veida un eksporta tirgiem.  

Mūsu pilsētā tiek ražota ļoti daudzveidīga eksporta produkcija – no elektronikas līdz vēja ģeneratoru daļām.

Konkurss tiek organizēts ar mērķi atzīmēt  uzņēmumus, kuriem ir sasniegumi eksporta jomā, ceļot Daugavpils uzņēmumu atpazīstamību.

Konkursa dalībnieki tiks vērtēti sekojošās kategorijās: ražošanas uzņēmumi ar apgrozījumu virs 5 miljoniem eiro un ražošanas uzņēmumi ar apgrozījumu mazāk par miljoniem eiro.

Konkursu vērtēs ar Domes priekšsēdētāja rīkojumu apstiprināta vērtēšanas komisija. Tātad, vērtēs uzņēmuma eksporta apjomu (tūkstošos eiro), eksporta apjoma pieaugumu (%), eksporta apjomu no uzņēmuma kopējā apgrozījuma (%), eksportējamo izstrādājumu skaita. Tiks ņemti vērā uzņēmēja jau esošie un jaunie eksporta tirgi. Kā arī vērtēs pasākumus, kurus komersants veic eksporta veicināšanai.

Lai piedalītos konkursā, uzņēmuma vadītājam jāaizpilda pieteikuma anketa, kura ir pieejama Domes mājas lapā www.daugavpils.lv  

Pieteikumi tiek pieņemti līdz 6.aprīlim Domes informācijas birojā K. Valdemāra ielā 1, Attīstības departamenta Biznesa attīstības nodaļā, K. Valdemāra ielā 13, 304. kabinetā vai nosūtīt pa e – pastu vladimirs.nadezdins@daugavpils.lv vai info@daugavpils.lv . Godalgoto vietu ieguvēji tiks apbalvoti ar atzinības rakstiem un balvām.  Konkursa rezultāti tiks paziņoti  20. Aprīlī

Domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa

 

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!