Daugavpils pašvaldība saņēma apbalvojumu „Gada brīvprātīgais – brīvprātīgajiem draudzīgākā pašvaldība 2017” Pilsētas ziņas

119

Sestdien, 2. decembrī, Kultūras pilī ,,Ziemeļblāzma” Rīgā bija pasākums ,,Gada brīvprātīgais – 2017”, kas tika organizēts ar Valsts nodarbinātības dienesta un Labklājības ministrijas atbalstu, kura laikā tika apbalvoti labākie Latvijas brīvprātīgie.

Ceremonijā piedalījās labklājības ministrs Jānis Reirs, Valsts nodarbinātības dienesta direktora vietniece Aiga Balode, pašvaldību un sabiedrisko organizāciju pārstāvji, kā arī visi tie, kas atbrauca apsveikt un atbalstīt nominantus.

Ceremonija notika Starptautiskās brīvprātīgo dienas priekšvakarā, kura tiek atzīmēta visā pasaulē 5. decembrī. Pēdējo gadu laikā brīvprātīgo skaits mūsu valstī ir krietni pieaudzis.

Daugavpils ir tradicionālo balvas nominantu skaitā. Pērn mūsu pilsētas pārstāvis Nikita Aleksejevs saņēma balvu ,,Gada brīvprātīgais – 2016”.

Šajā gadā Daugavpils pašvaldība tika atzīta par brīvprātīgajiem draudzīgāko pašvaldību.  Žūrija, kuras sastāvā bija sabiedrisko un valsts organizāciju pārstāvji, bija vienisprātis, ka Daugavpils ir brīvprātīgo kustības organizēšanas līderis Latvijā.

Balvu saņēma Daugavpils domes Sporta un jaunatnes departamenta Jauniešu nodaļas vadītāja Gunita Vanaga. Nodaļa jau vairākus gadus koordinē brīvprātīgo darbu mūsu pilsētā.

Daugavpils pašvaldība ir vienīgā Latvijā, kura saņēma tik augstu atzinību. Balvu ,,Gada brīvprātīgais – 2017”saņēma arī 2 sabiedriskās organizācijas un 8 brīvprātīgie, kuri palīdz dažādās tautsaimniecības sfērās Latvijā.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!