Notika Daugavpils Jauniešu domes tikšanās ar domes priekšsēdētāju Rihardu Eigimu Pilsētas ziņas

99

10. oktobrī Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Rihards Eigims tikās ar pilsētas Jauniešu domes pārstāvjiem.

Nu jau trešā sasaukuma Jauniešu domes vēlēšanas notika 27. septembrī un par priekšsēdētāju tika ievēlēts Krievu liceja 12. klases skolnieks Ņikita Aleksejevs. Jaunietis darbojās arī iepriekšējā sasaukumā, tāpēc viņš labi saprot, kas un kā ir jādara. Jaunā līdera darba mērķis – panākt, lai Jauniešu domes priekšlikumi tiktu saklausīti un atbalstīti.

 Šīs sabiedriskās struktūras izveidošanas galvenais mērķis ir izveidot ciešu kontaktu starp pilsētas jauniešiem un pašvaldību. Kā galvenais darba uzdevums ir atrast kopīgu valodu un sadarbības iespējas ar Daugavpils jaunatni.

Domē darbojas 8 aktīvi pilsētas skolu audzēkņi, kuri vēlas strādāt savas dzimtās pilsētas labā.

Sarunā ar domes priekšsēdētāju Ņikita Aleksejevs dalījās ar Jauniešu domes idejām, plāniem un priekšlikumiem, kā padarīt jaunatnes dzīvi interesantāku un darīt to visu dzimtās pilsētas labā. Darāmā ir daudz un jaunie, enerģijas pilnie cilvēki ir gatavi produktīvam darbam!

Domes priekšsēdētājs Rihards Eigims augstu novērtēja šo radošo jauno cilvēku iniciatīvas. Sarunas laikā tika iezīmētas konkrētas aktivitātes, kuru realizēšanā pilsētas dome atbalstīs Jauniešu domi.

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!