Domē ar māju vecākajiem tika pārrunāti dzīvokļu un komunālās saimniecības jautājumi Pilsētas ziņas

99

Daudzdzīvokļu māju iedzīvotāju tikšanās ar pašvaldības pārstāvjiem par dzīvokļu un komunālās saimniecības jautājumiem vienmēr pulcē lielu skaitu dalībnieku. Šoreiz, 16. augustā, Daugavpils pilsētas domes konferenču zālē sanāca vairāki simti daugavpiliešu.

Tikšanos vadīja pilsētas domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš. Arī viņa vietnieks Valērijs Kononovs un Domes deputāts Igors Prelatovs sniedza atbildes uz daudzajiem un brīžiem asajiem jautājumiem.

Jautājumu bija daudz. Galvenie pārrunātie temati skāra pagalmu teritoriju stāvokli, atkritumu izvešanu, daudzdzīvokļu māju remontu, problēmas ar nesadalīto ūdeni, kā arī klientu apkalpošanu.

Pilsētas vadība pastāstīja par iespējamajiem līdzfinansējuma palielināšanas variantiem visu energoefektivitātes paaugstināšanas programmu ietvaros, par Daugavpils pašvaldības ceļu un pagalmu teritoriju remonta, stāvvietu paplašināšanas un ielu apgaismojuma plāniem.

Viens no galvenajiem iedzīvotāju lūgumiem ir Domes palīdzība tehniskās dokumentācijas sagatavošanai pirms renovācijas un siltināšanas darbu uzsākšanas.

Pilsētas vadība apsolīja ņemt vērā visas iedzīvotāju vēlmes, kā arī tikties biežāk. Ir plānots rīkot šādas tikšanās arī pilsētas mikrorajonos. 

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!