Apbalvoti jaunatnei draudzīgākie darba devēji Pilsētas ziņas

136

9. decembrī Daugavpils pilsētas domē  apbalvoti 10 konkursa „Jaunatnei draudzīgākais uzņēmums darba devējs” uzvarētāji. Kopumā tika saņemti 23 pieteikumi. Konkurss bija organizēts, lai stimulētu darba devējus aktīvāk piesaistīt jaunatni, savukārt jauniešiem palīdzētu atrast pienācīgu vietu darba tirgū.

Konkursa komisija vērtēja pretendentus pēc vairākiem kritērijiem: darbinieku īpatsvars uzņēmumā, kas jaunāki par 25 gadiem, prakses vietu organizēšana profesionālo izglītības iestāžu audzēkņiem, palīdzības sniegšana kvalifikācijas paaugstināšanai, jaunatnes sociālo programmu īstenošana, ekskursiju organizēšana uz ražotnēm, pasākumi ārpus darba laika un citi. Visiem izvirzītajiem kritērijiem pilnīgi atbilst Daugavpilī strādājošais vācu kompānijas uzņēmums „Zieglera mašīnbūve” (1. vieta lielo uzņēmumu grupā). Uzņēmuma kolektīvā ir daudz jauniešu..

Godalgotas vietas ieguva arī Park Hotel Latgola un divi Latvijas dzelzceļa uzņēmumi. Par labāko mazo uzņēmumu grupā tika atzīta firma „Dmitrijs K” – skolēnu un pilsētas jauniešu pasākumu un projektu sponsors un aktīvs dalībnieks. Savu firmu Dmitrijs izveidoja pats, strādā uz līguma pamata zem „Narvesen” zīmola.

Otro vietu ieguva firma „BM Industrial”, bet trešo – firma „Skania Latvia”. Nevalstisko organizāciju grupā par neapšaubāmu līderi kļuva vācu biedrība „Erfolg”. Otrajā vietā ierindojās biedrība „Chucha Chacha Kids”, kas nodarbojas ar  bērnu pasākumu organizēšanu. Par animatoriem šeit strādā skolēni – 11.-12. klašu audzēkņi. Vadītāja uzskata, ka ar savu jaunības  aizrautību viņi palīdz bērniem  attīstīties.

Starp godalgoto vietu ieguvējiem ir arī zinātkāres centrs „ZINOO Daugavpils”. Pilsētas mērs Jānis Lāčplēsis apsveica laureātus un novēlēja turpmākos panākumus. Visi tika apbalvoti ar Goda rakstiem un vērtīgām balvām – ekskluzīviem sienas pulksteņiem ar Daugavpils atribūtiku. Tie  izgatavoti pēc pasūtījuma tieši šim konkursam.

 

Daugavpils pilsētas domes konkursa “Jaunatnei draudzīgākais uzņēmums – darba devējs” rezultāti

 

Konkursam iesniegti 23 pieteikumi, tajā skaitā lielo uzņemumu grupā 11 pieteikumi, mazo uzņēmumu grupā 6 pieteikumi, Nevalstisko organizāciju grupā  6 pieteikumi.

 

Lielo uzņēmumu grupā Balvas  piešķirtas.

1.SIA “Zieglera mašīnbūve”, valdes locekles  Tatjana Morenko un Olga Krušinska

2.SIA “Park Hotel Latgola”,  viesnīcas vadītāja Ruta Priede.

3.VAS “Latvijas Dzelzceļš” Daugavpils ekspluatācijas iecirkņa   vadītājs  Vladimirs Labeckis 

SIA  “Ritošā sastāva serviss”  Vagonu remonta centrs,  direktors Artūrs Bite

 

Mazo uzņēmumu grupā Balvas   piešķirtas.

1.SIA “Dmitrijs K” (SIA “Narvesen Baltija”),  valdes priekšsēdētājs  Dmitrijs Kuročkins

2.SIA “BM Industrial”, valdes priekšsēdētājs  Sergejs Kumeiskis

3.SIA “Scania Latvia”,  servisa vadītājs  Ruslans Ščerbakovs

 

Biedrību grupā:

1.Biedrība “ ERFOLF”,  valdes priekšsēdētāja  Olga Jesse

2.Biedrība “Chucha Chacha Kids”, valdes locekle  Jana Kezika

3.Biedrības “Latvijas zinātnes centru apvienība” zinātkāres centrs “ZINOO Daugavpils”, vadītāja Viktorija Kozlovska.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!