Preses konferencē informēja par to, kā Daugavpils pedagogus ietekmējusi īstenotā reforma izglītībā Pilsētas ziņas

109

Kārtējā preses konferencē Izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova bija sagatavojusi plašu prezentāciju par to, kāda situācija ar pedagogu algām ir Daugavpils izglītības iestādēs, kā Izglītības un zinātnes ministrijas īstenotā reforma ietekmējusi pedagogu atalgojumu.

Izglītības pārvaldes speciālisti ir apkopojuši informāciju un izdarīts secinājums, ka pēc reformas, no šī gada 1. septembra, algu palielinājums pedagogiem ir 59%, samazinājās algas 22% pedagogu, bet nav būtisku izmainu atalgojumā 14% pedagogu.

Žurnālisti interesējās arī par Daugavpils cietokšņa tālākās  attīstības plāniem, tūrisma veicināšanas iespējām, par topošā Klientu apkalpošanas centra remontdarbiem un atvēršanas laiku. Patiecoties labvēlīgiem laika apstākļiem pilsētā turpinās ielu remonti. Žurnālisti interesējās, vai visu pagūs līdz ziemai. Bija jautājums arī par veicamajiem darbiem uz Vienības tilta. Vairāki jautājumi bija saistīti ar tramvaja infrastruktūras tālāko attīstību, jauna sliežu ceļa izbūvi līdz Neredzīgo biedrības ciematam un jaunu tramvaju iegādi.

Vairāk skatieties video materiālā.

Daugavpils Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!