Mācību gads sākās ar svētkiem Vienības laukumā Pilsētas ziņas

98

Pirmā skolas diena tradicionāli kļūst par faktiski pēdējo brīvlaika dienu, par svētkiem, kuros bērni un pusaudži no sirds izpriecājas. Pēc svētku pasākumiem skolās skolēni un viņu vecāki pulcējās Vienības laukumā. Bērnu un jauniešu centrs „Jaunība” bija sagatavojis pilsētas iedzīvotājiem lielisku koncertu. Bija iespēja ne tikai vērot jauno mākslinieku uzstāšanos, bet arī piedalīties dažādās spēlēs un konkursos. Turpat  laukumā varēja arī pieteikties dalībai dažādās studijās un pulciņos. Starp citu, par pulciņu apmeklēšanu vecākiem pārsvarā ir jāmaksā tikai 7 eiro 11 centi gadā. Tāpēc ir daudz iespēju, lai bērni pavadītu savu brīvo laiku lietderīgi un interesanti. Pašlaik vairāk nekā 3 tūkstoši bērnu apmeklē centru „Jaunība”.

Pilsētā darbojas aptuveni 560 jauniešu organizācijas, to vidū ir ne mazums tādu, kurās var nodarboties ar mūziku, dejām, sportu. Arī šīm organizācijām bija iespēja uzstāties speciālā šovā, ko sagatavoja Sporta un jaunatnes departaments.

Šoreiz skatītājiem uzstājās deju šova grupa „Elegance” un Latgales džeza klubs. Savukārt velosipēdistu komanda „Greentrials” pārsteidza publiku ar savu  ātro reakciju un meistarību.

Gribētos, lai arī pats mācību gads būtu tik pat krāšņs un atmiņā paliekošs, kāds bija tā sākums.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!