Daugavpilī uzsākušas darbu bērnu vasaras nometnes Pilsētas ziņas

98

Vasaras nometnē 9. vidusskolā šodien nodarbību tēma bija dzīvnieku pasaule. Bērni devās ekskursijā uz Latgales zoodārzu, stāstīja par mājdzīvniekiem, minēja mīklas.

1. jūnijā pilsētā uzsāka darbu 9 vasaras nometnes, ko organizē pašvaldība bērniem vecumā no 6 līdz 14 gadiem. Bērnu nometņu darba laiks ir no 8.00 līdz 17.00, bērniem tiek nodrošināta  ēdināšana trīs reizes dienā. Ceļazīme uz nometni vecākiem izmaksā 91 eiro. Faktiskās bērna uzturēšanas izmaksas nometnē ir divreiz lielākas. Pašvaldība nodrošina pedagogu algas, ekskursijas pa Latgali. Savukārt trūcīgām ģimenēm tiek piešķirta nauda arī ēdināšanas apmaksai. Nometnēs bērniem ir ne tikai jautri un interesanti, programma  sastādīta tā, lai attīstītu bērnus gan intelektuāli, gan fiziski.

Šajā vasarā nometnēs atpūtīsies 870 bērni – vairāk nekā pagājušajā gadā. Vai vēl ir iespēja pieteikt bērnu nometnei otrajā vai trešajā maiņā? Jūlijā un augustā darbosies vēl 10 nometnes, visas vietas jau ir rezervētas. Vienīgā iespēja – ja kāds atteiksies no ceļazīmes. Informāciju ir iespējams saņemt Jaunatnes departamentā, tālr.65422309.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!