Daugavpilī sākusies ceļu būves sezona Pilsētas ziņas

90

Šonedēļ pilsētā ir sākusies jaunā ceļu būvdarbu sezona. Rēzeknes firma „Ceļi un tilti” pirmā uzsāka pašvaldības pasūtījuma izpildi pēc tehnoloģiskā pārtraukuma ziemas periodā. Darbi tika uzsākti pagājušā gada rudenī un būs pabeigti 2016. gada jūnijā. Strādnieku, Mazā Dārza un A.Pumpura ielā tiek veikta ceļa seguma rekonstrukcija, grants seguma vietā ieklājot asfalta segumu un izbūvējot trotuārus. Ielu apgaismojuma ierīkošanas darbi jau ir noslēgušies. Šogad ir plānots veikt celtniecības un remontdarbus 20 objektos dažādos pilsētas mikrorajonos. Saskaņā ar līgumu ar Daugavpils pilsētas domes Komunālās saimniecības pārvaldi tranzītielu remontu veic Daugavpils firma „Latgales ceļdaris”. To skaitā ir arī Lielā un Sēlijas iela Grīvas mikrorajonā. No 22. aprīļa būvnieki veiks ceļa klātnes frēzēšanas darbus, bet 25. aprīlī, kad darbu sāks asfaltbetona rūpnīca, tiks uzsākta asfalta ieklāšana.

Informācija par transporta kustības organizāciju šajās ielās ir izvietota pilsētas domes mājaslapā. Jāatzīmē, ka gar Lielā ielu tiks uzbūvēts jauns trotuārs divu metru platumā. Tiks nomainīts arī apļveida ceļa mezgla segums pie 6. vidusskolas. Tas atrodas divu tranzītielu krustojumā, kuras ir daļa no maģistrālās ielas A13. Ceļa mezgls uzbūvēts 2007. gadā. Intensīvas transporta kustības dēļ asfalta segums ir ievērojami nolietojies: ir izveidojušās bedres, grambas, nošķēlumi uz apmaļu akmeņiem.

Pilsētas ielās šajā sezonā būs daudz darba. Pašvaldības speciālisti savlaicīgi atvainojas par radītajām neērtībām, lūdz izturēties ar izpratni, ievērot ceļa zīmes un sekot informācijai. Paziņojumi par remontdarbu uzsākšanu, izmaiņām transporta kustības organizācijā, kā arī shēmas tiek izvietotas pilsētas domes mājaslapā.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!