Preses konferencē informēja par Dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmuma darba aktualitātēm apkures sezonā Pilsētas ziņas

79

Uzņēmuma vadītājs Jevgeņijs Oļenovs pastāstīja par uzņēmuma gatavību ziemas sezonai, par veiktajiem remontdarbiem daudzdzīvokļu mājās. Arī žurnālistu jautājumi pārsvarā bija saistīti ar uzņēmuma darbību.

Jevgeņijs Oļenovs informēja, ka apkures sezona Daugavpilī sakās 6. oktobrī un noritēja veiksmīgāk kā pērn, jo bija krietni mazāk sūdzību no iedzīvotājiem. Remontēti jumti, bēniņu pārsegumi, dzīvojamās mājās mainīja ieejas durvis un kāpņu telpu logus. Šogad īpaša vērība bija balkonu stāvoklim un to remontiem. 5 mājās uzstādīti automātiskie siltummezgli. Vidējā cena par apkuri oktobrī bija 69 centi par kvadrātmetru. Jāpiebilst, ka siltinātajās mājās šis rādītājs ir daudz zemāks, ir mājas, kur ir tikai 17 centi par kvadrātmetru. Uzņēmums ir sagatavojis smilts un sāls maisījumu ziemas periodam, gatavi darbam ir 4 traktori un 4 auto torņi.

Savukārt, žurnālisti jautāja par liftu nomaiņu un apkalpošanu, par pagalmu teritoriju rekonstrukciju un iedzīvotāju iesaistīšanos pašvaldības atbalsta programmā, kā arī par trotuāru remontiem.

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!