Preses konference Daugavpils Domē Pilsētas ziņas

113

3.augustā Daugavpils Domē notika kārtējā preses konference, kuras ietvaros žurnālistus informēja par pilsētas pašvaldības aktualitātēm.

Attīstības departamenta Biznesa attīstības nodaļas vadītājs un grantu konkursa “Impulss” kontaktpersona Vladimirs Nadeždins ziņoja, ka minētais konkurss noslēdzās  ar 28 jaunām biznesa idejām. Šogad pieteikumu vairākums (19 idejas) tika saņemts no fiziskām personām, kas ir vairāk nekā pērn. Konkursa rezultāti būs paziņoti 2015.gada 16.oktobrī.

AS “Daugavpils satiksmes” valdes locekle Sabīne Šņepste ziņoja par tramvaju iegādes konkursa noslēgumu. Komisija sāk saņemto pieteikumu izvērtēšanu.

Daugavpils Latviešu kultūras centra vadītājas vietniece Sandra Maskaļova aicināja pilsētas iedzīvotājus uz gaidāmajiem pasākumiem “Muzikālais augusts” pasākumu cikla ietvaros. Interesentus sagaida daudzveidīga programma visa augusta garumā, kas norisināsies melodisku skaņu pavadījumā.

Žurnālistus savukārt lielākoties interesēja jautājumi par atkritumu apsaimniekošanu un pašvaldības apmierinājumu ar “Clean R” sniegtajiem pakalpojumiem; bēgļu izmitināšanas iespējām; kā arī skolēnu nodarbinātības aspektiem.

 

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!