Preses konferences galvenās tēmas: Ziemeļu industriālās zonas infrastruktūras modernizācijas projekts un pirmais kara rekonstrukcijas klubu festivāls Pilsētas ziņas

82

6. jūlijā Daugavpils Domē notika kārtējā preses konference. Žurnālistiem bija sniegta informācija par Ziemeļu industriālās zonas infrastruktūras modernizācijas projekta 1. kārtas noslēgumu un uzņēmumu darbību šajā zonā. 11. jūlijā Daugavpils cietoksnī pirmo reizi tiks rīkots kara rekonstrukcijas klubu festivāls. Mēdiju pārstāvji saņēma informāciju par interesantākajām aktivitātēm.

Veiksmīgi nostartējuši Daugavpils jaunieši Latvijas olimpiādē iegūstot 2. vietu kopvērtējumā. Bet skolu jauniešu dziesmu un deju svētkos šonedēļ Rīgā Daugavpili pārstāv 16 skolu 39 kolektīvi. Arī par to tika stāstīts preses konferences laikā.

Žurnālisti jautāja gan par Ziemeļu industriālās zonas modernizācijas projekta turpinājumu, pagalmu labiekārtošanas programmu, gan par ielu remontiem, satiksmes organizāciju, sporta trases Stropos ekspluatāciju, par pašvaldības plāniem saistībā ar Centrālā parka modernizāciju, bija jautājumi arī par siltumapgādi, Sociālo lietu pārvaldes telpu problēmas risinājumiem.

Atbildes uz žurnālistu jautājumiem var skatīt pievienotajā video materiālā.

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!