Otrās Lieldienas Vienības laukumā Pilsētas ziņas

102

Šogad galvenie Lieldienu pasākumi pilsētā priecēja iedzīvotājus 6. aprīlī Vienības laukumā. Kultūras pārvalde organizēja šeit svētkus ar nosaukumu „Lieldienu šūpolēs”.
 Pasākuma laikā darbojās Lieldienu tirdziņš, darbnīcas bērniem,  varēja piedalīties olu kaujās, olu ripināšanā, olu krāsošanā.
Par Lieldienu tradīcijām atgādināja Daugavpils nacionālās biedrības.
Visiem bija iespēja fotografēties pie Lieldienu  zaķiem,  kā arī uz skatuves  darbojās Lieldienu zaķa „brīvais mikrofons”  bērniem. Bija iespēja dziedāt Lieldienu dziesmas un skaitīt dzejoļus, kā arī saņemt zaķa sarūpētās saldās dāvanas. Pasākuma viesus un dalībniekus ar savu programmu izklaidēja  postfolkloras grupa „Rikši” un profesionālais pūšamo instrumentu orķestris „Daugava”.
8. aprīlī uz Lieldienu svinēšanu aicina Poļu kultūras centrs. Koncerts notiks centra telpās plkst. 17.30. Atgādināsim, ka  Rīgas ielā izveidota Lieldienu  olu galerija. Līdz 12. aprīlim par labāko Lieldienu olu var balsot vai nu Vienības laukumā personīgi, vai sūtot bildi ar labāko olu pa e-pastu   info@daugavpils.lv. Ir arī iespēja savu viedokli paust Daugavpils Domes Feisbuka profilā. Balsojumā uzvarējušo darbu autoriem apsolīta balva.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!