Apbalvoti Ziemassvētku konkursa uzvarētāji Pilsētas ziņas

113

Noslēdzies Daugavpils Domes izsludinātais skatlogu, ēku fasāžu un priekšlaukumu noformējuma konkurss. 14. janvārī visi konkursa dalībnieki bija aicināti uz Domi, lai kopā atcerētos, kā rotājām pilsētu uz svētkiem, izvērtētu veikumu. Tika apbalvoti konkursa uzvarētāji vairākās nominācijās. Dalībai konkursā bija pieteikušies 27 dalībnieki.  
Vērtēšanas komisijai bija grūts un atbildīgs darbs, jo idejas  daudzveidīgas, neparastas, ieguldīts gan darbs un izdoma, gan līdzekļi. Piemēram, Komunālās saimniecības pārvalde rotāja tehnoloģisko egli, veidojot to no asfalta paraugiem.
Nominācijā „Privātmāju un daudzstāvu dzīvojamo māju noformējums” komisija nolēma 1.vietu nepiešķirt, bet otrā vieta Irēnai Račickai, trešo dala Česlavs  Šostakovskis un Andris Jansons.
Nominācijā „Firmu, uzņēmumu un organizāciju biroja ēku, medicīnas iestāžu un citu sabiedrisko ēku noformējums” 1.vieta piešķirta AS „Daugavpils satiksme”. Tramvajs ar Salaveci priecē visus pilsētniekus. Skolu apakšgrupā pirmo vietu ieguva  Daugavpils dizaina un mākslas vidusskola „Saules skola” un Daugavpils pilsētas bērnu un jauniešu centrs „Jaunība”, bet pirmsskolas izglītības iestāžu apakšgrupā vinnēja 14.pirmsskolas izglītības iestāde.
Konkursa uzvarētājiem pasniedza balvas- Ziemassvētku rotājumus. Pilsētā bija daudz skaisti rotātu vietu, kas arī varēja pretendēt uz uzvaru, tāpēc ir  cerība, ka pilsētas jubilejas gadā konkursā  būs krietni lielāka konkurence.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!