Daugavpilī jau Ziemassvētku gaisotne Pilsētas ziņas

99

5. decembrī Vienības laukumā skanēja mūzika. Ir jau Ziemassvētku rotājumi, darbojās tirdziņš, bērnu atrakcijas un, notika koncerts, kurā piedalījās pasaku varoņi un kultūras biedrību pārstāvji. Pašvaldība, no savas puses, vienmēr cenšas dažādot programmu, piedāvāt pilsētniekiem un viesiem kaut ko jaunu un interesantu.
Atgādināsim, kā pilsētas rotāšanā var piedalīties katrs pilsētas iedzīvotājs vai uzņēmums. Pilsētas domes izsludinātais Ziemassvētku noformējuma  konkurss turpinās, pieteikumus  var iesniegt līdz 12. decembrim.
 Ziemassvētkos pat pieaugušiem nepieciešami brīnumi. Mēs gatavojamies svētkiem un cenšamies ievērot senās tradīcijas. 
Ziemassvētku egle – viena no skaistākajām tradīcijām. Senatnē cilvēki uzskatīja, ka kokos dzīvo gari,  lai viņus pielabinātu, rotāja kokus ar dāvanām. Kā vienmēr Vienības laukumā bija iedegta  liela svētku egle.
Pēc tam notika uguņošana un visi kopā atklāja Rūķu māju. Līdz 7. janvārim  šeit strādās radošās darbnīcas, notiks koncerti, tikšanās ar Salaveci un pasaku varoņiem.  Rūķu mājas pasākumu programma, kā arī darba laiki apskatāmi Daugavpils Domes mājas lapā internetā.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!