Kārtējā preses konference 08.12.2014. Pilsētas ziņas

102

Preses konference sakās ar Pateicības pasniegšanu karatē trenerim Sergejam Ivaņko par zēna glābšanu. Zēns bija ielūzis ledū un  varēja iet bojā. Pateicību pasniedza Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis. Viņš izteica gandarījumu, ka tādi pašaizliedzīgi cilvēki ikdienā strādā ar bērniem un rāda piemēru.
Sporta pārvaldes speciāliste Santa Upīte informēja par aktivitātēm sporta dzīvē. Par pasākumu „Sporta laureāts, nūjošanas festivālu un citiem sporta pasākumiem tuvākajā laikā.
Komunālās saimniecības pārvaldes vadītājs Aivars Pudāns informēja par to, kādi ceļu remontu objekti tiks nodoti ekspluatācijā šogad. Līdz gada beigām ir jānodod 7 objekti, viņš arī pastāstīja par to, kādas izmaiņas būs transporta kustībā 18. novembra ielā.
Arī žurnālistiem bija daudz jautājumu, saistībā ar ielu remontiem.  Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis atzina, ka iedzīvotājiem bija daudz neērtību sakarā ar veicamajiem darbiem pilsētas ielās. Bet pašvaldība ļoti rūpīgi sekoja būvniekiem, lai šo neērtību būtu mazāk, lai tiktu ievēroti termiņi. Jānis Lāčplēsis lielāku problēmu saskata projektēšanas procesā. Viņš ļoti cer, ka nākamgad situācija mainīsies un projektu dokumentācija tiks gatavota kvalitatīvi.
Bija jautājumi par  „Daugavpils ūdens” veicamajiem darbiem Centrālajā parkā, slidotavu ierīkošanu. Domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Jānis Dukšinskis pastāstīja, ka neskatoties uz silto laiku vismaz viena slidota būs. Ar 17. decembri Vienības laukumā būs sintētiskā ledus slidotava.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!