Daugavpils Dome apbalvoja pilsētniekus Pilsētas ziņas

585

17. novembrī, Valsts svētku priekšvakarā, Daugavpils teātrī notika svinīgais pasākums. Klātesošos uzrunāja Daugavpils Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis. Viņš atzīmēja pilsētas sasniegumus infrastruktūras uzlabošanā, vērienīgu projektu realizēšanā, medicīnas un izglītības jomās. Īpašu pateicību viņš izteica tiem, kas ar lepnumu  nes  Daugavpils vārdu Latvijā un ārpus tās.
Tradicionāli,   Valsts svētku priekšvakarā, Daugavpils Dome godina  pilsētas iedzīvotājus un darba kolektīvus, kuriem ir izcili panākumi darbā. Ar Domes Goda rakstiem un Sudraba lilijām  tika apbalvoti 11 pilsētnieki. Starp viņiem ir  pašvaldības uzņēmumu, medicīnas un kultūras  darbinieki, pedagogi, sabiedrisko organizāciju pārstāvji. 
Apbalvojumus pasniedza piecās nominācijās. Nominācijā „Izglītība” apbalvojumu saņēma Daugavpils būvniecības tehnikuma direktore Ināra Ostrovska.
Nominācijā „Kultūra” Gada balvu saņēma Daugavpils Marka Rotko mākslas centra vadītāja vietnieks Māris Čačka, nominācija „Sports” – cīkstone Anastasija Grigorjeva. Daugavpils psihoneiroloģiskās slimnīcas kolektīvs ieguva Gada balvu nominācijā „Veselības aizsardzība un sociālā aprūpe”, bet nominācijā „Tautsaimniecība” – sia”Ziegler mašīnbūve” darba kolektīvs.
Bet bija vēl viens, īpašs apbalvojums – „Mūža ieguldījums”, kuru pasniedz par darbu Daugavpils pilsētas labā un sakarā ar nozīmīgu dzīves un darba jubileju. Par ilggadēju, godprātīgu un radošu darbu balvu saņēma mūzikas pedagogs, diriģents Jānis Grīnberts un Jauniešu sporta skolas treneris Romualds Zigmunds. Klātesošos priecēja arī Daugavpils mākslinieku sagatavotie priekšnesumi.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!