Daugavpils pilsētas dome aicina uzņēmējus piedalīties pilsētas izdaiļošanā Ziemassvētkos Pilsētas ziņas

113

Daudzi pilsētnieki tieši ziemā dodas ceļojumos uz Eiropu, lai aplūkotu krāšņās pilsētas Ziemassvētkos. Visi ievēro, ka ne tikai profesionālie noformējumi, kā piemēram, ar gaismas virtenēm izrotātās galvenās ielas, rada ziemas pasaku. Ziemassvētkos katrs balkons, logs, palodze ir izgaismoti. Visi pilsētas  iedzīvotāji paši sev un citiem rada svētku noskaņu. Šādas tradīcijas pakāpeniski rodas arī pie mums.
Daugavpilī katru gadu parādās aizvien jauni svētku noformējuma elementi, ne tikai Ziemassvētku egle, kas laistās krāsainās gaismās, bet arī rūķu māja ir kļuvusi par mūsu pilsētas svētku sastāvdaļu. Daudzi pilsētnieki ir ievērojuši, ka, tomēr, nav pietiekami gaismas  un tāpēc jau vasarā pilsētas domē sāka apspriest idejas par svētku noformēšanu. Pagaidām visas nianses netiks atklātas. Daugavpils pilsētas dome vēršas pie uzņēmējiem, aicinot viņus piedalīties pilsētas izdaiļošanā, reklamējot savu uzņēmumu.
Ne katrs ir gatavs piedalīties sava ofisa vai mājas  noformējuma konkursā. Jāņem vērā tas, ka katra izdaiļota eglīte vai skaistas lampiņas uz palodzes, dod gaismu šajā tumšajā laikā. Katrs pilsētas iedzīvotājs var parūpēties par to, lai Daugavpilī  gaišāks.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!