Jauniešu festivālā „Artišoks” piedalījās vairāk nekā 5 tūkst. dalībnieku un skatītāju Pilsētas ziņas

110

6. septembrī Daugavpilī, Dubrovina parkā notika IV Jauniešu festivāls „Artišoks”. Jau no rīta šeit bija sporta sacensības: strītbols, orientēšanās, futbols, svaru celšana, airēšana. Norisinājās arī  tradicionālās starptautiskās boksa sacensības „Domes kausa izcīņa”. Tajās piedalījās apmēram 80 bokseri no Latvijas un Lietuvas. 7 Daugavpils sportisti kļuva par sacensību uzvarētājiem.
Festivāla dalībniekus un skatītājus uzrunāja Daugavpils domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Jānis Dukišinskis. Pēdējo gadu laikā pašvaldība daudz  izdarīja, lai atbalstītu jauniešus, palīdzētu viņiem parādīt savas spējas.
Pašvaldība ieinteresēta, lai  būtu  vairāk jauniešu, kuri spētu attīstīt pilsētu, pozitīvi domāt par nākotni.
Un potenciāls pilsētā ir: vairāk nekā 50 jauniešu organizācijas piedalījās pasākumos. Visi strādā dažādās jomās, bet viņus vieno pozitīvās vērtības.
Skatītāji varēja saņemt nepieciešamo informāciju par jauniešu organizācijām, piedalīties aktivitātēs. Ļoti iepriecināja centra „Jaunība” priekšnesumi.
Festivālā piedalījās arī jaunsargi. Šeit bija iespēja paturēt rokās munīciju, ieročus, pārbaudīt savu fizisko sagatavotību.
Aizraujošā zumba iedvesmoja visus. Kopā ar klubu dalībniekiem dejoja arī publika.
Vakarā notika  koncerts, kurā piedalījās viesi no Rīgas: solisti, rokgrupa, uguns šovs, ēnu teātris. 2015. gadā pilsēta atzīmēs divas jubilejas:  Daugavpils 740 gadadienu  un 5. Artišoka dzimšanas dienu.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!