Ūdens piegāde Grīvas iedzīvotājiem atjaunota dienas laikā Pilsētas ziņas

102

16. jūnijā Brjanskas, Garās un Sēlijas ielu krustojumā „Daugavpils ūdens” veica jaunu maģistrālo tīklu pieslēgšanu esošajiem. Iedzīvotāji tika brīdināti par ūdens atslēgšanu darbu laikā.

Darbi prasīja lielu rūpību un bija ļoti sarežģīti.

Darbi notiek ES Kohēzijas fonda projekta ietvaros „ Ūdensapgādes un kanalizācijas attīstība, 3. posms”. Tas paredz 9 kontraktus un 90 kilometru tīklu izbūvi privātmāju sektoros Grīvā Nīderkūnos, Križos, Stropos, Ruģeļos, Jaunbūvē un Forštatē. 5 kontrakti tiks pabeigti šogad. Stropos, Nīderkūnos  darbi jau pabeigti. Iedzīvotāji aktīvi izmanto iespēju pieslēgties ūdensapgādei un kanalizācijai.

Pieslēgums ir maksas pakalpojums. Cena atkarīga no pasūtītāja vēlmēm un mājas izvietojuma.

Ar iedzīvotājiem tiek strādāts un ir iespēja sastādīt maksājumu grafiku. Pilsētnieku interese ir liela. Jau ir 60 pieteikumi. Pateicoties projektam pieslēgt ūdensapgādi un kanalizāciju varēs vairāk kā 3 tūkst. mājsaimniecību. Jāpiebilst, ka darbi Grīvā bija pabeigti dienas laikā un ūdens patērētājiem tika pieslēgts pusdesmitos vakarā. Grīvā visus darbus plāno pabeigt vasaras laikā, bet pilnībā līdzekļus apgūt plānots līdz 2015. gada 1. jūnijam.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!