Daugavpils pilsētas domē notika līguma parakstīšana par atkritumu apsaimniekošanu Pilsētas ziņas

88

12. maijā Daugavpils Domē tika parakstīts līgums ar sia «L & T» par atkritumu apsaimniekošanu Daugavpils administratīvajā teritorijā. Pēc Domes vadības  domām  ir izpildīts ļoti svarīgs uzdevums: tarifi samazināsies  par 43%. Savukārt, kompānijas vadība, uztvēra Daugavpils pasūtījumu kā lielu izaicinājumu.
Tikšanās laikā tika apspriesti darba organizācijas  jautājumi. Sia «L & T» strādā dažādos Latvijas reģionos, tai ir ražošanas bāzes gan Rēzeknē, gan Višķos. Ir varianti izveidot bāzi arī Daugavpilī. Tuvākajos plānos ir abonentu nodaļas izveidošana mūsu pilsētā, bet pats galvenais ir komunicēšana ar iedzīvotājiem.
Līguma darbības  termiņš ir 3 gadi. Pārējas periods ilgsies 3 mēnešus. Šajā laikā atkritumu apsaimniekošanas darbus veiks Spec. ATU.  Bet pašvaldībai svarīga darba vietu saglabāšana. SpecATU akcionāri apgalvo, ka jaunā operatora ienākšana  pilsētā neietekmēs  darba vietu skaitu uzņēmumā.
Kā atzīmēja  vicemērs Pēteris Dzalbe,  Domē rūpīgi sekos  garantiju ievērošanai. Viņš pasvītroja, ka ja būs vēlme, Spec. ATU darbinieki var pariet strādāt pie jaunā operatora.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!