Zemkopības ministrs tikās ar AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” vadību un darbiniekiem (VIDEO) Pilsētas ziņas

95

20.septembrī, V Starptautiskā Austrumbaltijas biznesa foruma atklāšanas dienā,  Daugavpili apmeklēja Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs.  Vizītes laikā valdības pārstāvis kopā ar Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētaju Rihardu Eigimu tikās ar AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” vadību un darbiniekiem, apmeklēja ražotni un apsprieda ar rūpnīcas pārstāvjiem viņiem aktuālos jautājumus.

Tikšanās laikā tika runāts par ražošanas procesa īpatnībām, ko rūpnīcas viesiem bija iespēja vērot klātienē, apmeklējot ražošanas cehus. Tika apspriestas arī tādas lielo ražotāju problēmas ,kā investīciju piesaiste, tirgus pozīciju noturēšana un ražošanas procesa veiksmīga nodrošināšana.

Pēc  ražotnes apmeklējuma ministrs un pilsētas vadība tikās ar rūpnīcas darbiniekiem, atbildēja uz viņu jautājumiem un diskutēja par obligātās iepirkuma komponentes problēmu, elektrības cenu svārstībām, lielo uzņēmumu energoauditu, nodokļu politiku un uzņēmēju atbalsta iespējām.

Kā norādīja Zemkopības ministrs J.Dūklavs, vizītes mērķis bija iepazīties gan ar lielo ražotāju, gan ar pilsētnieku problēmām, un šis mērķis ir sasniegts. Notika konstruktīvs dialogs, kas palīdzēs veidot uzņēmējiem un  valsts iedzīvotājiem draudzīgu valsts politiku.

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!