Tuvojas 53. skrējiens “Daugavpils-Mežciems”, kurš šogad notiks 6.oktobrī, starts plkst. 11:00, Vienības laukumā Pilsētas ziņas

175
Tuvojas 53. skrējiens “Daugavpils-Mežciems”, kurš šogad notiks 6.oktobrī, starts plkst. 11:00, Vienības laukumā

Skrējiena dalībnieki ne tikai varēs izvēlēties sev piemērotāko distanci, 5 km, 10 km, 21 km vai 5 km nūjošana un bērnu skrējienus, bet arī baudīt izklaides un kultūras programmu.
Skrējiena atklāšana notiks plkst. 10:45, kurā piedalīsies deju studija “STOP TIME”.  Savukārt, visas dienas garumā kopā ar mazākajiem skrējiena dalībniekiem darbosies un izklaidēsies animatoru komanda “Chucha Chacha”.                                                                       Par muzikālo pavadījumu un atmosfēru visas dienas garumā rūpēsies DJ SINE, kurš noteikti padarīs šo skrējiena dienu aktīvu un muzikālu. Tāpat ar paraugdemonstrējumiem uzstāsies  akrobātikas pulciņš “Dzirkstelīte”, kuru vada Inese Poga.                                                    Innas Kralikas džeza studijas solisti arī muzicēs un priecēs skrējiena “Daugavpils-Mežciems” skrējējus un apmeklētājus.
       Plkst. 15:00 notiks skrējēju apbalvošana, kurā tiks godalgoti labākie un atrākie skrējēji.
Šogad par dalībnieku ēdināšanu rūpēsies XL kebab, kurš būs parūpējies, lai ikviens dalībnieks pēc veiksmīga skrējiena, varētu atgūt enerģiju un spēkus.

 

Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde
“Sporta pārvalde”

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!