Tiks ierobežots braukšanas ātrums pie parka „Tarzāns” (VIDEO) Pilsētas ziņas

143

Pašvaldība ir saņēmusi signālu no piedzīvojumu parka „Tarzāns” darbiniekiem, kas atrodas Stropu ezera krastā, par to, ka dažas personas pārkāpj ātruma režīmu uz grants ceļa, kas atrodas atpūtas vietas tiešā tuvumā.

Ņemot vērā to, ka parku apmeklē bērni, kas bieži vien turp brauc ar velosipēdiem, šāda kaimiņbūšana vienkārši nav droša. Daugavpils domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Dukšinksis ar Komunālās saimniecības pārvaldes atbildīgajiem darbiniekiem devās uz objektu, lai rastu risinājumu šai problēmai.

Aculiecinieki apgalvo, ka autovadītāji izmanto šo ceļu caurbraucot un ne īpaši domā par to, lai samazinātu ātrumu pie atpūtas vietas, un vispār – autovadītāju disciplīna šeit ir zem katras kritikas.

Piedzīvojumu parka „Tarzāns” plānos ir tālāka attīstība. Mols, kas ir uzbūvēts nelegāli un nav apstiprināts dokumentos, pēc legalizācijas procedūras tiks izmantots, lai organizētu atrakcijas uz ūdens.

Ātruma režīma ierobežošanu šajā vietā izskatīs Transporta komisija kārtējā sēdē. Savukārt pašvaldība lūdz autovadītājus, kuri izmanto ceļu pie parka „Tarzāns”, ņemt vērā to, ka jebkurā brīdī uz grants ceļa var izskriet bērni, tāpēc ātrums šeit ir jāsamazina līdz minimumam.

Sižetu sagatavoja Daugavpils domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļas speciālisti

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!