Tikšanās ar uztura speciālisti Agnesi Krumpāni-Pavlovu Pilsētas ziņas

312
Tikšanās ar uztura speciālisti Agnesi Krumpāni-Pavlovu

15. februārī plkst. 14.00 Latgales Centrālās bibliotēkas pasākumu zālē (Rīgas ielā 22a, 3. stāvā) notiks tikšanās ar uztura speciālisti Agnesi Krumpāni-Pavlovu. Speciāliste pastāstīs, kā sagatavot organismu pavasarim, īpaši pievēršoties pareiza uztura, aktīva dzīvesveida un imunitātes stiprināšanas nozīmei. Tikšanās notiek bibliotēkas pasākumu cikla “Veselības ABC” ietvaros.

Tikšanās ietvaros uztura speciāliste Agnese Krumpāne-Pavlova stāstīs par senču un mūsdienu uztura tradīcijām un par to ietekmi uz cilvēka organisma pilnvērtīgu funkcionēšanu. Klātesošie uzzinās par uzturvielām bagātas pārtikas pozitīvo ietekmi imunitātes stiprināšanā, tās nozīmi skaistumam un veselībai. Speciāliste dos padomus par to, kādi daudzveidīga uztura pamatprincipi jāievēro intelektuāla un radoša darba veicējiem. Tāpat būs iespējams noskaidrot, kāpēc tik nozīmīga loma cilvēka veselībā ir tieši fiziskām aktivitātēm.

Agnese Krumpāne-Pavlova ir dzimusi Ventspilī. 2006. gadā beigusi Daugavpils Valsts ģimnāziju. 2011. gadā absolvējusi Daugavpils Universitātes mūzikas un mākslas fakultāti ar maģistra grādu mākslā. Uztura speciālistes kvalifikāciju ieguvusi Rīgas Stradiņa universitātē. Pašlaik strādā Latgales ģimenes veselības centrā par uztura speciālisti.

Tikšanās ar Agnesi Krumpāni-Pavlovu notiks 15. februārī plkst. 14.00 Latgales Centrālās bibliotēkas pasākumu zālē (Rīgas ielā 22a, 3. stāvā). Ieeja – brīva.

Informāciju sagatavoja:
LCB Lietotāju apkalpošanas nodaļas vadītāja
Inese Vaivare
Tālr.: 65426422
e-pasts: inese.vaivare@lcb.lv

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!