Ministru prezidents pasniedza Ministru kabineta apbalvojumus daugavpiliešiem Pilsētas ziņas

133

16. maijā Daugavpilī Ministru prezidents Māris Kučinskis vairākiem daugavpiliešiem pasniedza Ministru kabineta apbalvojumus.

Ar Ministru prezidenta Pateicības rakstiem apbalvoti: Daugavpils dizaina un mākslas vidusskolas “Saules skola” direktore Inguna Kokina par ilggadēju ieguldījumu Daugavpils kultūrvides veidošanā, arhitektūras un būvniecības attīstībā un jaunas radošas paaudzes audzināšanā, A/s “Latgales piens” valdes priekšsēdētājs Paulis Onskulis par ieguldījumu reģiona tautsaimniecības izaugsmē un Latgales vārda popularizēšanu,  NVO Padome "Varavīksne" biedrības valdes priekšsēdētāja Alla Ovčarova par nozīmīgu ieguldījumu senioru dzīves kvalitātes uzlabošanā, sociālajā aktivizēšanā un starppaaudžu dialoga veicināšanā, biedrību “Ielu vingrotāji” un “Street spirit” valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Ivanovs par veselīga un daudzveidīga dzīvesveida popularizēšanu un aktīvu dalību Daugavpils sabiedriskajā dzīvē.

Daugavpils Dome apbalvošanai bija izvirzījusi arī Latgales plānošanas reģiona Latgales speciālās ekonomiskās zonas pārvaldnieci Ivetu Maļinu-Tabūni. Viņai Ministru kabineta Atzinības raksts pasniegts par nozīmīgu ieguldījumu Latgales reģiona izaugsmes veicināšanā.

Ministru prezidenta Pateicības  raksti pasniegti arī Daugavpils novada aktīvākajiem un strādīgākajiem iedzīvotājiem.

 

Daugavpils Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!