„RUN NUMBER ONE” Pilsētas ziņas

279
„RUN NUMBER ONE”

Vēsturiski Daugavpils pilsēta ir izveidojusies vietā, kur krustojas starptautiskas nozīmes ceļi. Jau vairākus gadsimtus šeit satiekas dažādi cilvēki.

Tā notika arī ar astoņiem vīriem, kuri satikās Daugavpils cietoksnī 2000. gadā, kad dibināja motoklubu “Roads Knights”, kas šobrīd ir plaši pazīstams gan Latvijā, gan arī ārpus tās motociklistu klubu un moto tehnikas fanu lokā.

 7. maijā, pateicoties Daugavpils pilsētas domes un citu partneru atbalstam, jau 16. reizi Daugavpils cietoksnī pulcēsies vairāki desmiti motociklistu, lai oficiāli atvērtu moto sezonu Latgales reģionā. Pasākumu plāno pagodināt ar savu klātbūtni motoklubu pārstāvji un motociklisti ne tikai no tuvākās apkārtnes,  bet arī no visas Latvijas un kaimiņvalstīm: Igaunijas un Lietuvas.

Sākumā, plkst. 10:00, visi motociklisti pulcēsies Daugavpils cietoksnī, lai pēc neilga laika organizētā kolonnā dotos  braucienā pa pilsētas ielām uz kartodromā ‘’Blāzma’’, kur notiks paši svētki. Līdztekus tradicionālajām skūteru, mopēdu un retro motociklu klasēm plānoti arī  moderno motociklu braucieni ar atsevišķu ieskaiti.

Kartodromā ‘’Blāzma’’ paredzēta plaša izklaides programma gan pašiem motociklistiem,  gan pasākuma viesiem. Varēs apskatīt dažāda veida  spēkratus, piedalīties konkursos un nopelnīt balvas, paklausīties mūziku. Speciālas atrakcijas ir paredzētas arī ģimenēm ar bērniem.

Šī gada pasākuma muzikālais viesis ir grupa „Sepa & Asorti” no Lietuvas, bet pasākuma ‘’nagla’’ ir  „STUNTRIDING” komandas uzstāšanās, kas ietvēr sevi ekstremālas braukšanas paraugdemonstrējumus.

Kontakttālrunis:

Anita Franckeviča- biedrības “DAVAI” valdes priekšsēdētāja 29888386

Andrejs Reva moto kluba “Roads Knights” viceprezidents 28219502

e-pasts: ngodavai@gmail.com

www.rkmc.lv

https://www.facebook.com/events/805558742903765/

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!