„Fortūna” uzdāvināja pilsētai fotoizstādi (VIDEO) Pilsētas ziņas

173

Daugavpilī darbojas astoņi bērnu klubi, kuri atrodas visos pilsētas mikrorajonos un ir bērnu un jauniešu centra „Jaunība” struktūrvienības. Uz pašvaldības uzmanību un finansiālo atbalstu bērni atbild ar sabiedrisko aktivitāti, piedalīšanos daudzos labos darbos. Šodien, pateicoties bērnu klubam „Fortūna”, mēs varam apgalvot, ka akcija „Labie darbi - 740” ir izgājusi ārpus pilsētas un visas Latvijas robežām. Ar starptautiskās brīvprātīgo apmaiņas programmas „Erasmus +” dalībnieka tiesībām  „Fortūna” un viesis no Portugāles Telmo Eštevau nolēma Daugavpils jubilejā pasniegt fotogrāfiju izstādi „Pilsēta bērnu acīm”.

Pie mums Telmo ieradās marta mēneša pirmajos datumos. Īsā laikā paspēja iemīlēt pilsētu un tās iedzīvotājus, bet bērni – pašu Telmo un Portugāli, par kuru viņš daudz stāstīja. Fotografēšana ir viņa aizraušanās, viena no daudzajām, bet vairums bērnu fotografēja pirmo reizi. Tas ir atbildīgs darbs, laba fotogrāfija nesanāca uzreiz, skolotājs pacietīgi skaidroja, kā izvēlēties labāko rakursu.  Izstādē ir apskatāmi arī daži Telmo darbi.

Demonstrēšanai tika atlasīti 20 labākie darbi, tai skaitā tie, kas uzņemti dažādos laikos. Tā vai citādi, bet tie visi ir veltīti pilsētai,  notiekošajiem svētku pasākumiem un, protams, cilvēkiem .

Fotogrāfijas, kas veltītas Daugavpils jubilejai, Telmo vedīs sev līdzi uz Portugāli elektroniskā formātā. Ceļojošo izstādi būs iespējams apskatīt pilsētas bērnu iestādēs un centrā „Jaunība”. Fotogrāfijas tiks ievietotas arī bērnu un jauniešu centra mājas lapā.

 

 

 

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!