Informācija iedzīvotājiem par sezonas līgumiem atkritumu izvešanai Pilsētas ziņas

231
Informācija iedzīvotājiem par sezonas līgumiem atkritumu izvešanai

Daugavpils pilsētas atkritumu apsaimniekotājs SIA “Clean R” vēlas atgādināt, ka mūsu pilsētā – pavasara, vasaras un rudens mēnešos notiek sezonas līgumu atkritumu izvešana.

Tos iedzīvotājus, kuriem vēl nav noslēgti līgumi par sadzīves atkritumu izvešanu, aicinām atsevišķi vienoties ar SIA “Clean R” par vēlamo līguma slēgšanas laiku, zvanot pa tālruni 67111001, vai rakstot uz e-pastu: kc@cleanr.lv.

Tiem iedzīvotājiem, kuriem jau ir noslēgti sezonas līgumi par atkritumu izvešanu, turpina darboties pagājušā gadā noslēgtie līgumi.

Kas ir sezonas līgums?

Sezonas līgums ir īpaši izveidots līgumu veids vasarnīcu un dārzu māju īpašniekiem un lietotājiem. Attiecīgajām personu grupām līgums par regulāru atkritumu savākšanu ar atkritumu apsaimniekotāju  jāslēdz par laika periodu, kurā personas patstāvīgi uzturas vasarnīcā, vai dārza mājā.

Vēršam uzmanību, ka nenoslēdzot līgumu par atkritumu apsaimniekošanu vai pārkāpjot citus saistošo noteikumu “Atkritumu apsaimniekošanas noteikumi Daugavpils pilsētas pašvaldībā” punktus, atkritumu radītājam vai valdītājam var tikt piemērots administratīvais sods.

Aicinām ikvienu aktīvi iesaistīties atkritumu apsaimniekošanā un šķirot atkritumus, lai kopīgi veidotu sakoptāku vidi ap mums! Sīkāku informāciju par SIA “Clean R” sniegtajiem pakalpojumiem Daugavpils pilsētas administratīvajā teritorijā iespējams saņemt zvanot uz klientu centra tālruni – 67111001, vai rakstot uz kc@cleanr.lv .

Jūsu sadzīves atkritumu apsaimniekotājs SIA “Clean R”

Apraksts par plānoto darbību

Ziņojums par Dienvidlatgales atkritumu apsaimniekošanas plāna un atkritumu apsaimniekošanas valsts plāna izpildi

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!