Jauno grafikas dizaineru konkursa laureātu vidū - SAULES SKOLAS audzēkne Anete Aizbalte Izglītības ziņas

115
Jauno grafikas dizaineru konkursa laureātu vidū - SAULES SKOLAS audzēkne Anete Aizbalte

No 22. līdz 23. martam Rīgas valsts tehnikumā norisinājās Jauno grafikas dizaineru konkurss Multimediju dizaina speciālistiem / Vizuālās reklāmas dizaina speciālistiem. Konkursu sadarbībā ar Rīgas Valsts tehnikumu rīkoja Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA). 

Savas zināšanas un prasmes konkursā apliecināja audzēkņi no mākslas un dizaina vidusskolām, kā arī profesionālās izglītības iestādēm. Saules skolu pārstāvēja 3. kursa audzēkņi Vitālijs Mihņonoks un Anete Aizbalte. 

Konkursa uzdevumi ietvēra projekta ieceres izstrādāšanu un vizualizēšanu digitālā formātā, tās materializēšanu izdrukā un telpiskā maketā, kā arī dažāda veida digitālo attēlu izveidi, apstrādi, stilizēšanu un pielāgošanu projekta vajadzībām.

Konkursā pirmo un otro vietu ieguva Rīgas Valsts tehnikuma audzēknes, bet trešo vietu – Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolas audzēknis.   Vērtēšanas komisija īpaši uzteica konkursantus, kas uzrādījuši vislabākos rezultātus pēc radošajiem/ mākslinieciskajiem kritērijiem.  Šo konkursantu vidū - arī mūsu  Anete Aizbalte!

Konkursa komisija  ir ieteikusi VIAA piecus konkursantus, tai skaitā Aneti,  iekļaut komandā, kas turpinās gatavoties dalībai starptautiskajā profesionālās meistarības konkursā EuroSkills 2016, kas šī gada decembrī notiks Gēteborgā, Zviedrijā.

Novēlam Anetei enerģiju, izturību un aizrautību, gatavojoties konkursam EuroSkills 2016! Lai veicas turpmāk!

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!