Apstiprināti amatos jaunie Centra vidusskolas un Saskaņas pamatskolas direktori Pašvaldības ziņas

64

13.augustā Domes sēdē deputāti izskatīja un apstiprināja lēmumu par divu Daugavpils izglītības iestāžu direktoru iecelšanu.

Pavasarī atlūgums iesniedza Daugavpils centra vidusskolas direktore Nadežda Hetmane un Daugavpils Saskaņas pamatskolas direktore Antonija Lukjanska. Uz vakantajiem amatiem bija izsludināts konkurss.

Centra vidusskolu turpmāk vadīs Jurijs Visockis. Viņš absolvējis Daugavpils Universitāti, kur ieguva bakalaura grādu datorzinātnēs un profesionālo maģistra grādu izglītībā un vidējās izglītības matemātikas un informātikas skolotāja kvalifikāciju.. Kopš 2013.gada 1.septermbra J.Visockis ieņēma Daugavpils 13.vidusskolā direktores vietnieka amatu izglītības jomā. 2014.gadā viņš tika atzīts par labāko jauno skolotāju pilsētā.

Saskaņas pamatskolas direktores amatā apstiprināja Jeļenu Vucēnu, līdz šim viņa strādāja šajā skolā par mūzikas skolotāja. Arī J.Vucēna ir Daugavpils Universitātes absolvente, kur ieguvusi gan sākumskolas, gan vidusskolas mūzikas skolotāja kvalifikāciju. J.Vucēna ir arī Daugavpils mūzikas skolotāju metodiskās apvienības vadītāja.

 

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!