Svini Ziemassvētkus “Inženieru arsenālā” Kultūras ziņas

283
Svini Ziemassvētkus “Inženieru arsenālā”

No 3. decembra līdz 8. janvārim Daugavpils Tehnikas un industriālā dizaina centra “Inženieru arsenāls” pagalmā atvērta Ziemassvētku vecīša rezidence, kur pavisam drīz - 25. un 26. decembrī, ar jautrām svētku izdarībām un muzikālām noskaņām svinēsim gada gaišākos un gaidītākos svētkus.

25. decembrī plkst. 14.00 Ziemassvētku svinības “Inženieru arsenāla” pagalmā sāksies ar jautrām spēlēm un tradicionālajām rotaļām. Vēlāk ieradīsies arī pats Ziemassvētku vecītis, lai sveiktu pilsētas iedzīvotājus un viesus. Svētku koncertā populārākos Ziemassvētku hītus ģitāras pavadījumā izpildīs Lidija Breska, bet vakarā ikvienam būs iespēja ļauties deju ritmiem kopā ar DJ Bogdan Brothers. Arī 26. decembrī apmeklētāji varēs spēlēt dažādas spēles un iet rotaļās, satikt Ziemassvētku vecīti un baudīt ziemas diskotēku. Savukārt pie vietējiem ēdināšanas uzņēmumiem abu dienu garumā apmeklētāji varēs palutināt sevi ar karstiem dzērieniem un uzkodām.

Tā kā viena no Ziemassvētku tradīcijām ir iešana ķekatās jeb maskošanās, Vecītis sagatavojis īpašu pārsteigumu tiem lielajiem un mazajiem apmeklētājiem, kuri 25. un 26. decembrī Ziemassvētku vecīša rezidencē ieradīsies maskās.

Ziemassvētki Vecīša rezidencē – programma:

25. decembris:
14.00–17.30 – spēles un tradicionālās rotaļas;
15.00 – Ziemassvētku vecīša ierašanās rezidencē;
15.15 – Svētku koncerts ar Lidiju Bresku;
15.45 – Ziemassvētku vecīša pārsteigums maskām;
18.00-21.00 – diskotēka ar DJ Bogdan Brothers.

26. decembris:
14.00–17.30 – spēles un tradicionālās rotaļas;
15.00 – Ziemassvētku vecīša ierašanās rezidencē;
15.45 – Ziemassvētku vecīša pārsteigums maskām;
17.30-21.00 – diskotēka ar DJ Bogdan Brothers.

Apmeklētāju ievērībai atgādinām, ka 25. un 26. decembrī Daugavpils Tehnikas un industriālā dizaina centra “Inženieru arsenāls” iekštelpu ekspozīcijas apmeklētājiem būs slēgtas. Savukārt Ziemassvētku vecīša rezidence centra pagalmā darbosies līdz pat 8. janvārim. Rezidence apmeklētājiem slēgta 31. decembrī kā arī 1. un 2. janvārī.

* Ziemassvētku vecīša rezidences laikā tiks veikta fotogrāfiju un video uzņemšana publicitātes nolūkiem.

Vairāk informācijas par Daugavpils Tehnikas un industriālā dizaina centru “Inženieru arsenāls”, zvanot pa t:28033133 vai rakstot inzenieruarsenals@daugavpils.lv.

 

Seko mūsu jaunumiem sociālo tīklu platformās:
www.facebook.com/Inzenieru.arsenals
www.instagram.com/inzenieru_arsenals
www.youtube.com/@inzenieruarsenals
www.tiktok.com/@inzenieru_arsenals

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!